Temui #TeamSK di Fiesta Omar & Hana 2.0

Assalamualaikum #FamilySK !

Berita baik buat anak-anak anda yang gemarkan kartun animasi yang semakin viral sekarang. Ya, tidak lain dan tidak bukan animasi kartun Omar & Hana. Ni HH nak kongsikan kepada anda semua, Fiesta Omar & Hana akan dijalankan bermula 25 hingga 28 April 2019 di Centre Court, Quill City Mall, Kuala Lumpur.

Apa je aktiviti yang ada di Fiesta Omar & Hana 2.0 ni?

Haaaa kalau nak tahu, kena lah datang la ke Fiesta Omar & Hana 2.0 ! Apa yang menarik nya lagi, #TeamSK akan turun padang dan akan sertai Fiesta Omar & Hana 2.0.

Sudah pastinya #TeamSK akan sajikan promosi menarik istimewa buat #FamilySK yang hadir ke event terbesar animasi kegemaran ramai ini. Ya betul! Promosi diskaun sehingga 30% menanti anda tau. Istimewa hanya di Fiesta Omar & Hana 2.0 sahaja!

Jom HH kongsikan promosi istimewa Siti Khadijah di Fiesta Omar & Hana 2.0

KOMBO 1

BK (SERI PAGI) + KIDS HANA (BLUE/WHITE)

Harga biasa : RM239
Harga promosi : RM190
*Jimat RM49.00

KOMBO 2

BK SERI PAGI + KIDS HANA (BLUE/WHITE) + MINI BAG HANA (MUSTARD) + SEJADAH OMAR HANA (BLUE/PINK)

Harga Biasa: RM326.50
Harga Promosi : RM259
*jimat RM67.50

KOMBO 3

KIDS HANA X2 + BAG HANA X2 +SEJADAH X2

Harga Biasa : RM361.00
Harga Promosi : RM252.70
*jimat : RM108.30  

Bukan itu je, pelbagai aktiviti menarik menanti anda antaranya pertunjukan fesyen, perkongsian dari Da’i, pertandingan mewarna, dekorasi kek & semestinya beramah mesra bersama Maskot Omar & Hana.
Setiap pembelian kombo istimewa SK di Fiesta Omar & Hana 2.0 akan berpeluang menyertai peraduan cabutan bertuah, di mana hadiah utama ialah percutian ke Legoland bersama keluarga!

Apa lagi tunggu? Jom bawa anak-anak anda dan meriahkan Fiesta Omar & Hana di Centre Court Quill City Mall, Kuala Lumpur bermula 25 – 28 April 2019 ini. Nikmati diskaun hingga 30% untuk koleksi Siti Khadijah sepanjang #TeamSK berkampung disana. Jumpa anda di sana!

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply