Ibadah terawih lebih bermakna dengan Telekung Siti Khadijah!

Sedar tidak sedar, bulan mulia, iaitu bulan Ramadan sudah kian hampir menerpa kita. Teruja kah kita untuk menyambut bulan Ramadan Al Mubarak ini? Saya sudah semestinya tidak sabar untuk bertemu Ramadan dan berlumba-lumba untuk melakukan amalan pada bulan puasa ini.

 

Anda pula bagaimana? Kongsikan di ruangan komen di bawah ya! 🙂

Jadi, apabila kita berbicara tentang bulan Ramadan, sudah pasti lah tuntutan rukun Islam ke-3 iaitu sebulan berpuasa harus dilaksanakan seluruh umat Islam. Pastinya apabila sebulan berpuasa di bulan Ramadan akan membawa seribu satu makna buat kita semua. Haaaa..jangan lupa untuk tunaikan solat sunat terawih setelah selesai berbuka puasa!

 

Bagi kaum Hawa yang belum berkesempatan untuk merasai keselesaan Telekung Siti Khadijah, INILAH MASANYA!

 

Keselesaan ketika beribadah merupakan elemen yang penting untuk mendapatkan khusyuk kepada Allah. Kualiti premium telekung Siti Khadijah yang diperbuat daripada fabrik cotton-feel membuatkan anda berasa tidak panas dan selesa sepanjang ibadah terawih di bulan Ramadan ini.

 

Berita baik juga kepada kaum Hawa sekalian! Siti Khadijah akan jalankan promosi istimewa sempena menyambut kedatangan bulan Ramadan. Bukan sahaja produk telekung, anda juga boleh dapatkan aksesori wanita seperti beg, stokin kaki dan tangan, jubah, baju kurung dan banyak lagi. Bagi kaum Adam pula, jangan risau! Siti Khadijah juga mengeluarkan produk premium buat kaum Adam seperti, kemeja Adam dan kain ihram.

 

Antara promosi dan koleksi Siti Khadijah khas untuk pelanggan setia Siti Khadijah sempena menyambut kedatangan bulan Ramadan~

Telekung TPO 2.0

Shawl Paisley

Brooch eksklusif Siti Khadijah~

Kini anda boleh dapatkan produk-produk Siti Khadijah dengan harga diskaun secara dalam talian di www.sitikhadijah.com. Telekung Siti Khadijah, Lambang Cinta Abadi~

 

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply