Mega Raya Eid 2019 di Putrajaya International Convention Centre (PICC)

Buat pertama kalinya, satu festival raya, Mega Raya Eid 2019 akan diadakan di Perdana Hall, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC). Banyak jenama popular dan ramai selebriti terkenal yang akan berniaga dan memeriahkan Mega Raya Eid 2019 pada 25 dan 26 Mei 2019 ini.

Antaranya termasuklah Siti Khadijah, Bokkita Hijab, Alha Alfa, Dexandra, GOTMEK, Elrah, DYXY, AlHidayah Exclusive dan Rafflesia Hijab serta diserikan dengan penampilan istimewa artis seperti Shiha, Khai dan Rosma, Mawi & Ekin, Saida & Saerah, Aiman Rahman, Hafreez Adam, Zara Zya dan ramai lagi artis tanah air.

Eh Eh Bazaar yang sinonim dengan penganjuran bazaar-bazaar hujung minggu untuk usahan online sejak 2013, ditemui di majlis Ramadan Review dan Sidang Media Pelancarann Mega Raya Eid di PICC, pada 9 April 2019.

Penganjuran Mega Raya Eid pada tahun 2019 ini iaitu akan menjadi pusat jualan raya terbesar bagi seisi keluarga- ayah, ibu dan anak-anak selain menggalakkan aktiviti keusahawanan dengan lebih 200 usahawan berniaga di bawah satu bumbung.

“Dengan lebih 200 orang usahawan yang akan menawarkan bukan sahaja  produk Hari Raya untuk para ibu namun, terdapat juga banyak jenama yang dipanggil untuk memberi fokus kepada pada ayah dan anak-anak atau famili.’’– Ketua Pegawai Eksekutif Eh Eh Bazaar, Iffah Zaim-

Tambah Iffah, dengan kemudahan bertaraf antarabangsa dan harga jualan serendah RM1,300, ianya akan menjadi wadah yang sangat sesuai untuk para usahawan meningkatkan keuntungan jualan sempena Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelang kelak.


“Ini adalah pelaburan terbaik bagi meletak perniagaan online anda ke tahap jauh lebih baik,” katanya. Pihak kami juga menyediakan lokasi berniaga yang strategik dengan penghawa dingin, kemudahan meletak kenderaan percuma tanpa perlu bersesak selain booth yang lengkap dengan meja dan kerusi. Bukan itu sahaja, harga booth yang ditawarkan juga lebih rendah berbanding lokasi lain yang gah dan bertaraf dunia.”

Malah para pengunjung juga boleh membeli-belah tanpa meninggalkan amalan solat sunat terawih kerana PICC juga menyediakan surau lengkap dengan solat terawih pada setiap malam di samping buffet Ramadan.

Para pengunjung yang terawal juga akan diberikan beg goodies tajaan Yakult, Siti Khadijah, Bokitta Hijab dan GOTMEK. Selain itu, pelbagai aktiviti akan diadakan sepanjang acara berlangsung yang menawarkan banyak hadiah yang menarik.  Terdapat juga beberapa pertandingan pra Mega Raya Eid yang sedang berlangsung di laman sosial Facebook Eh EH Bazaar yang menawarkan duit raya sebanyak RM 1000 sebagai hadiah utama!

Untuk info lebih lanjut tentang promosi Mega Raya Eid 2019 ini, layari media sosial SK di Facebook & Instagram .

Jom ramai-ramai kita meriahkan Mega Raya Eid 2019 di PICC ! 🙂

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply