SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN AL-MUBARAK DARI TELEKUNG SITI KHADIJAH

Jika hati bersedih bacalah Al-Quran,
Hati akan kembali tenang dan cerah,
Pejam celik sudah tibanya bulan Ramadan,
Maksimakan amalan ibadah dengan Telekung Siti Khadijah! 🙂

 

Telekung Siti Khadijah ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadan Al Mubarak kepada semua Islam. Diharapkan dengan hadirnya bulan Ramadan pada tahun ini akan menjadikan kita lebih baik daripada tahun sebelumnya. Semoga amalan kita diterima Allah bukan sahaja pada bulan Ramadan, tetapi juga bagi bulan-bulan yang lain.

“Tiada bulan seagung ini. Tiada bulan semulia ini. Tiada bulan seberkah ini. Ramadan Al-Mubarak yang penuh berkah dan maghfirah. Marhaban ya Ramadhan. Selamat menunaikan ibadah puasa.”

 

Di bulan yang penuh baraqah ini juga, jangan lepaskan peluang untuk merasai Telekung Siti Khadijah sebagai kelengkapan solat anda. Kunjungi butik-butik Siti Khadijah berdekatan anda di seluruh Malaysia dan dapatkan produk Telekung Siti Khadijah kesukaan anda.

Bagi anda yang tidak berkesempatan untuk ke butik Siti Khadijah, jangan risau! #OnlineKanSenang 🙂

Kini, semuanya berada di hujung jari anda. Anda boleh membuat tempahan produk SK secara dalam talian. Pelbagai tawaran menarik dan promosi menanti anda. Promosi Lazada Riang Ria Raya 2018 bermula 8 Mei hingga 25 Jun 2018. Telekung Siti Khadijah sebagai official store di Lazada menawarkan pelbagai promosi sehingga 20%. Menariknya!

Ada lagi!

Produk terbaru daripada SK iaitu Basic Kain (BK) LZD . Produk terbaru daripada telekung Siti Khadijah ini dipasarkan secara eksklusif hanya di Lazada.  Ya, Tiada di tempat lain! Telekung Basic Kain (BK) LZD merupakan produk baru Siti Khadijah yang menampilkan corak dan renda yang berlainan daripada produk telekung Basic Kain yang biasa sebelum ini.

Harga bagi telekung Basic Kain (BK) LZD hanya RM 135 sahaja. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk memiliki hadiah percuma iaitu tuala muka dan eksklusif Siti Khadijah  dengan setiap pembelian produk Siti Khadijah sepanjang promosi Riang Ria Raya 2018 Lazada Siti Khadijah.

 

Bagi para pengguna telekung Siti Khadijah yang ingin mendapatkan Telekung BK LZD dan produk-produk Siti Khadijah yang lain, boleh sahaja layari www.lazada.com.my/sitikhadijah

 

Selamat Berpuasa Semua! 🙂

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply