#SKBirthdayRewardCampaign

Sambut hari lahir anda dengan Telekung Siti Khadijah. Kami ingin memberi anda hadiah pada hari lahir anda. Ya! Hadiah-hadiah yang #TeamSK tawarkan berupa baucar dan hadiah misteri daripada Telekung Siti Khadijah.

 

Bagaimana caranya untuk mendapatkan hadiah daripada kami? Senang sahaja! Cuma isi  maklumat anda di ‘link’ profil di Instagram Telekung Siti Khadijah dan tekan butang hantar. Para pemenang bertuah akan diumumkan melalui emel dan media sosial Telekung Siti Khadijah pada setiap bulan.

 

Bagi para pelanggan yang berkunjung ke mana-mana butik Siti Khadijah yang terdekat, kod QR juga disertakan pada resit transaksi pembayaran anda, yang membolehkan anda imbas dan isi maklumat anda. Pelanggan Telekung Siti Khadijah hanya perlu imbas kod QR di aplikasi QR code scanner atau di laman Facebook (Android sahaja), dan aplikasi anda akan terus di ‘link’ ke birthday.sitikhadijah.com.

 

Mudah bukan? Jangan tunggu lama-lama. Jom #FamiliSK sertai kempen hari lahir bersama Telekung Siti Khadijah. Pelbagai hadiah menarik menanti anda!

 #SKBirthdayRewardCampaign

Ikuti media sosial Telekung Siti Khadijah:-

 

  • Laman sesawang Siti Khadijah :  www.sitikhadijah.com
  • Instagram Siti Khadijah             :  @telekung.sitikhadijah
  • Hotline Number Siti Khadijah    :  010-6000864
SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply